Ga samen met de leefstijlcoach aan de slag met jouw persoonlijke doelen!

Onze leefstijlcoaches

Leefstijlcoach-Vitafy-KarinW

Karin van Wijk

 

Met mijn achtergrond in fysiotherapie en bewegingswetenschappen is mijn doel is mensen te stimuleren om aan de slag te gaan met vitaliteit. Wat zijn je drijfveren en hoe kan je jouw eigen vitaliteit zo optimaal mogelijk maken.

Leefstijlcoaches-Vitafy-Roy

Roy Polman

 

Als coach en trainer help ik graag mensen de baas te worden over mindset en gewoonten. Ik maak je bewust wat de oorzaak van gedrag is en geef inzicht in de mogelijkheden hoe je hiermee om kunt gaan. Ik geloof enorm in de kracht van de mindset en ik begeleid graag mensen in hun persoonlijke groei.

Leefstijlcoach-Vitafy-KarinN

Karin Nieuwenhuijsen

 

Het geeft mij veel energie om samen met mensen op zoek te gaan naar een manier om gezonder te leven. Hierbij helpt mijn achtergrond als bewegingswetenschapper en mijn grote passie voor hardlopen mij en hoop ik dat ik zo goed mogelijk kan bijdragen aan jouw vitaliteit.

Leefstijlcoach-Vitafy-Manouk

Manouk van den Berg

 

Door mijn affiniteit met gezondheid ben ik super blij met mijn beroep als leefstijlcoach. Het is een mooi vak om mensen te helpen naar een gezondere versie van henzelf. Belangrijk vind ik om te kijken wat je al goed doet en wat je in kleine stapjes beter kan doen. Zodat je niet tijdelijk gezonder leeft, maar echt een gezonde levensstijl creëert.